FAQ

Hoe lang duurt het om de BIO-Monitor te implementeren binnen onze school?

Nadat u heeft besloten dat uw school gaat werken met de BIO-Monitor, worden de gegevens van de gebruikers die u in BIO-Monitor wilt zetten ingevoerd. Dit kan met behulp van een export uit uw personeelssysteem of zelfs gesynchroniseerd worden, zodat u wijzigingen in het vervolg nog maar in éénsysteem hoeft door te voeren. Wanneer de gegevens van de gebruikers in BIO-Monitor zijn geplaatst kunnen uw medewerkers direct aan de slag.

Wat kost gebruik van de BIO-Monitor?

Bij de BIO-Monitor wordt gewerkt met licenties. U betaalt per leerkracht een vast licentiebedrag. Dit is inclusief onderhoud, helpdesk en. Voor 2011 betaalt u € 24,95 per leerkracht per jaar (bij meerdere licenties wordt de prijs per licenties aangepast). Tevens kunt u hierbij beschikken over de module waarmee u het scholingbudget van al uw personeelsleden kunt beheren. Voor een volledig prijzenoverzicht kunt u terecht op de ‘prijzenpagina’.

Hoeveel scholen maken al gebruik van de BIO-Monitor?

Momenteel maken al meer dan 40 scholen (10.000 leerkrachten) gebruik van de BIO-Monitor. Ook een groot schoolbestuur als OMO heeft inmiddels besloten de BIO-Monitor te implementeren als het instrument voor de Wet BIO voor al haar scholen.